Har du brug for en billig overnatning på et billigt hotel, hvor du kan bo på et hyggeligt værelse i en uformel og fredelig atmosfære? Så er Motel Spar 10 i Viborg lige stedet for dig. Her kan du altid få en billig overnatning i et rent værelse og en god seng.

​Uanset om du er på farten og bare har brug for en enkelt overnatning hos os, eller du skal på en miniferie med flere dages ophold, kan du få en billig overnatning på Motel Spar 10.

Værelsetyper inkl. morgenmad

Enkelt​ inkl. morgenbuffet​ Kr. 550,-
Dobbelt inkl. morgenbuffet Kr. 700,-
Ekstra opredning inkl. morgenbuffet​ Kr. 200,-
Hund eller husdyr på værelset (max 1 kæledyr tilladt) Kr. 200,-

​Overnatning med minibar og hyggelig stemning

​Som noget særligt på Motel Spar 10 finder du en fælles automat, hvor gæsterne kan købe diverse drikkevarer. Du finder også fælles opholdsområder og endda et tekøkken, hvor der er mulighed for at lave mad og vaske op.

​Dette giver altså mange praktiske muligheder for vores gæster i forbindelse med billige overnatninger, da de får mulighed for at lave mad selv, og købe drinks i automaten. Der er også mulighed for adgang til vaskemaskine og tørretumbler, så gæsterne kan få vasket tøj i løbet af deres ophold.

​Vælg en billig overnatning og oplev de hyggelige omgivelser i Viborg

​Du er altid velkommen til at komme og opleve en billig overnatning eller flere hos os. Vi er sikre på, vi kan sørge for, dit ophold på mot​ellet bliver behageligt, og opfylder alle dine forventninger til opholdet.

​Så næste gang du er i området, kan du slå et sving omkring Motel Spar 10 i Viborg, og opleve alt dette for dig selv, og dem du rejser med.

​Du kan ringe og høre mere om dit næste ophold på telefon 86 61 29 55. Du kan også skrive til os på e-mail info@motelspar10.dk.