Rejser du igennem landet, eller har du bare brug for et par overnatninger på et hyggeligt hotel i lækre grønne omgivelser i Viborg? Så er Motel Spar 10 klar til at byde dig velkommen til et hyggeligt ophold.

​På vores hotel kan du altid få et hyggeligt værelse med en ren seng, hvor du kan få et behageligt ophold, før du skal videre.

​Vores hotel har i alt 18 værelser, der alle er udstyret med boksmadrasser, garderobe samt eget bad og toilet. Her kan du få alt det privatliv, du har brug for, men på dette hotel finder du også fællesarealer.

​Bevæger du dig ned i kælderen, vil du for eksempel finde et spillerum med billard og pool samt fjernsyn og kortspil, der frit kan benyttes. På vores hotel kommer du altså ikke til at kede dig.

Hyggelige og grønne omgivelser

Motel Spar 10 ligger tæt på skov og grønne omgivelser. Dette er med til at gøre dit ophold på vores hotel mere behageligt og afslappende. Træder du udenfor døren, er der rig mulighed for at tage en gåtur gennem skoven for at nyde den skønne natur.
Viborg er et mekka for cykelfolk. Der er et større MTB område tæt på, og der er også mulighed for vask af cykler.

​Når du kommer tilbage igen, kan du nyde godt af den fælles automat, der er på dette hotel. Her kan der købes øl og vand til gode priser.

​Vi er dit hotel i Viborg

Næste gang du er i Viborg, og mangler et sted, du kan overnatte, står vi klar til at tage i mod dig, så du kan få et behageligt ophold. Ring og hør mere om vores hotel på telefon 86 61 29 55.